Dansk English Deutsch Español Login
ERM Concept
Leaf Grid for Fish Farming

The ERM CONCEPT leaf grids (patented system) ensres maximum and secure screening ar the entry point in fish farming ponds. Is is simply placed in the existig channel of entry.
Nørå Dambrug
Nørå Dambrug, er blevet ombygget til et recirkuleret model dambrug. Kjærgaard Maskinfabrik har leveret/-fabrikeret store dele af den mekaniske del af anlægget. Bl.a. har vi leveret Kapselblæserne for opiltning/vandflow i kanalerne samt rensning af biofiltre. Endvidere har vi leveret defusorer, pumper, riste, gangbroer, samt en vogn til udfiskning og sortering af produktionen mm.
Højrupgaard Put & Take
Højrupgaard Put & Take har fået lavet en ekstra sø så de i dag har to i alt. Søerne er forbundet ved hjælp af et å løb. Kjærgaard Maskinfabrik har leveret en omvikler til at lave cirkulation og strømninger i å løbet. Omvikleren er af typen Rio Grande, som har en effekt på 2,6 kW og et omdrejningstal på 115 o/min.
Rocks Lodge Trout Farm Ltd. - Irland
På Rocks Lodge Trout Farm Ltd, i Irland har vi leveret 3 stk. KP150 propelpumper. Alle tre KP150 propel-pumperne er med en 1-faset motor (230V og ca. 7,5A). KP150 propel-pumperne giver en ydelse på ca. 30 liter pr. sek. Ved en løftehøjde på 1,5 m.
Sdr. Felding
Her hjælper 3 Kjærgaard KLP800 propelpumper med at recirkulere vand på et Dambrug ved Sdr. Felding i Vestjylland. Pumperne kører på den måde, at der altid er en af dem, der står standby.
Karup
På et dambrug i karup har vi opstillet en propelpumpe + en iltningstromle.
Aarup Dambrug
Her arbejder to KLP300 propelpumper sammen på et dambrug i nordjylland, nær Thisted.
Arrild Fiskesø
Ved Arrild i Sønderjylland har vi installeret en KLP800 propelpumpe. Pumpen har til formål at hæve vandet fra søen ud i å løbet så der kommer en naturlig strøm i vandet.