Dansk English Deutsch Español Login
Om Kjaergaard Maskinfabrik
Virksomheden blev grundlagt som smedje af Ivar Kjærgaard i 1923 og blev overtaget af sønnen Kristian Kjærgaard i 1965. Medio 1997 overtog Ejner Lindblad virksomheden som led i et generationsskifte. Kjaergaard Maskinfabrik har siden grundlæggelsen i 1923 haft beliggenhed i den mindre by Hoven i Vestjylland.

Fra at være smedje og reparations værksted, primært for landbruget, har virksomheden udviklet sig til at producere specialudstyr og pumper til dambrugs-erhvervet, landbrug og industri. Kjaergaard Maskinfabrik har altid været kendt for høj kvalitet og har stor viden indenfor konstruktion af pumper.

I et moderne dambrug er driftssikkerhed og arbejdsmiljø afgørende, hvilket sætter store krav til produktionsudstyret. Derfor testes alle produkter inden de forlader Kjaergaard Maskinfabrik. Virksomheden er i dag også repræsenteret i udlandet, bl.a. i Norge og Chile, hvor kvalificerede forhandlere varetager salget af vores produkter.

Produktion foregår i en hal på ca. 400 m2 med en god loftshøjde. Produktions-apparatet består af en alsidig maskinpark, der gør os i stand til selv at udføre næsten alle arbejdsfunktioner på vores produkter uden brug af underleverandører. Vi laver selvfølgelig også lønarbejde efter dine tegninger, det eneste du behøver, er at kontakte os.