Dansk English Deutsch Español Login
Udstilling i Trondheim, Norge
Vi er at finde på AQUA NOR 2009 messen i Trondheim fra den 18 – 21 august.

Udstilling i Glasgow, Skotland
Vi er at finde på AQUA CULTURE INTERNATIONAL 2006 messen i Glasgow fra den 17 – 19 maj.
Nørå Dambrug
Kjærgaard Maskinfabrik har været involveret i projektet ved Nørå dambrug, se billeder og video fra projektet under reference siden.
KSF25 LM
Nyt Produkt, Vi har nu også videre udviklet vores kendte KSF25 fiskepumpe, til en tøropstillet KSF25 LM model. Fiskepumpen KSF25 LM er bygget på de samme præmisser som vore KSF2 LM, KSF4 LM og KSF10 LM.
KSF4 LM & KSF10 LM
Kjærgaard Maskinfabrik har videre udviklet vore KSF4 og KSF10 fiskepumper, så vi nu kan præsentere 2 nye tør opstillet modeller. Pumperne bliver drevet af en elmotor som igen bliver styret af en frekvensomformer, hvorved man let kan styre pumpens omdrejninger og der ved mængden man skal pumper

Læs mere om KSF4 LM her.

Læs mere om KSF10 LM her.
Udstilling i Glasgow, Skotland
Vi er at finde på AQUA CULTURE INTERNATIONAL 2004 messen i Glasgow fra den 19 – 21 maj.
KSF2 LM
Kjærgaard Maskinfabrik har udviklet en tør-opstillet model af KSF2 fiskepumpen. KSF2 LM hedder den nye udgave og den bliver drevet af den elektromotor.

Læs mere om nyheden her.
Kjærgaard Maskinfabrik på nettet
Kjærgaard Maskinfabrik er nu kommet on-line og vi håber på at være fuldt opdateret inden juli. Siden er udarbejdet i samarbejde med og indeholder produktbeskrivelser, virksomhedsprofil samt billeder af produkterne i driftssituationer.