Dansk English Deutsch Español Login
KSF2
(PDF) Brochure
Kjærgaard Maskinfabrik fremstiller de kendte KSF fiskepumper, som siden indførelse af den første KSF4 i 1970-erne, har fået 4 andre KSF fiskepumper på programmet.


Ved flytning af fisk fra damme, kanaler eller andet, opnår man en nem, skånsom og ikke mindst hurtig overflytning ved brug af Kjærgaard Maskinfabriks fiskepumper. Desuden slipper man for hårdt fysisk arbejde, idet KSF fiskepumperne er så fleksibel og nemme at håndtere. Pumperne kan også anvendes som vand pumpe i nødsituation.


Kjærgaard Maskinfabriks KSF fiskepumper er alle opbygget i glasfiber og rustfrit stål, som gør at pumpen bliver handy og let i brug. De bliver alle drevet af en hydraulisk olie motor, som igen bliver drevet af vores stabile hydraulik aggregater med trinløs hastigheds regulering. Hvis man pumper fisk og ønsker at sortere vand og fisk kan man bruge en af Kjærgaard Maskinfabriks separator.


Fiskepumpen neddykkes under drift, hvilken giver flere fordele:

• Skal ikke spædes
• Intet vakuum, fisken er under tryk og undgår dykkersyge.
• Eventuelle utætheder ved slanger og samlinger er uden betydning.
• Da pumpen kan vende i alle retninger, er der flere muligheder for indløb af fisk. Direkte tilsluttet udløb fra dam og net samt påfyldning med ketcher.
• Med den regulerbare pumpestation bestemmes pumpens hastighed og dermed fiskemængden, som har stor betydning navnlig ved sortering.


KSF Fiskepumperne fås som standard i fem typer:

KSF2
KSF4
KSF10
KSF12
KSF25


Hvis man har andre behov end hvad standard typerne tilbyder, er man velkommen til at kontakt os da vi ligger inde med mange erfaringer omkring fiskepumper.


KSF2 Teknisk Data:

Indløbs størrelse: 3½"
Udløbs størrelse: 4"
Størrelse: Ø 360 x 460 x 300 mm.
Vægt: 25 kg.
Maksimal vand kapacitet: 25 l/s
Maksimal løftehøjde: 3 – 3,5 m.
Maksimal fiskestørrelse: 30 – 40 gr.
Kg. Pr. time: Ukendt
Hydraulik aggregat: min. 3 KW


Hvis du ønsker at download brochurer og reservedeles lister så klik her.